Säljarförsäkring mot dolda felDet är omöjligt att veta vad en byggnad kan få för framtida problem. Som säljare är du ansvarig för dolda fel i tio år efter tillträdesdagen. Om ett dolt fel skulle upptäckas av köparen kan ersättningskrav riktas mot den tidigare ägaren.

Att teckna en säljarförsäkring mot dolda fel är ett sätt att skydda sig. Våra försäkringsförmedlare är SBR/Länsförsäkringar. Dolda Fel Försäkring är en trygghet - Läs mer & Teckna (doldafelforsakring.se)

För säljare

Att förbesiktiga sitt hus är en god idé.

Du får reda på vilket skick ditt hus befinner sig i och kan innan en försäljning vidta åtgärder. Med ett besiktningsutlåtande i handen är alla eventuella brister... LÄS MER

För köpareVårt huvudsakliga uppdrag i en överlåtelsebesiktning är att utföra en byggnadsteknisk kontroll av byggnaden som sedan protokollförs och resulterar i ett besiktningsutlåtande men för oss är en husbesiktning mer än ett protokoll... LÄS MER

Lägenhetsbesiktning

Vid lägenhetsbesiktningar kontrollerar vi allt som faller under bostadsrättsinehavarens ansvar vilket oftast också omfattar våtutrymmen såsom bad.
Vill ni kontrollera lägenhetens verkliga bostadsarea kan vi även utföra en sådan i samband med besiktningen... LÄS MER


B&P Byggkonsult AB, Peter Kiel Andersson 0702-537090